Nog maar even en dan……. onze jubileumvoorstelling(en)!

We zijn druk aan het repeteren voor onze jubileumproductie van 23 november. Die dag spelen we twee keer onze jubileumvoorstelling in de kleine zaal van De Agnietenhof in Tiel: één middagvoorstelling en één avondvoorstelling. De kaartverkoop loopt via de webwinkel op deze site (zie onderaan deze startpagina). We hopen natuurlijk veel oude bekenden te ontmoeten, maar uiteraard is iedereen van harte welkom. Met opzet noemen we de twee uitvoeringen jubileumvoorstellingen, omdat we niet alleen in de geijkte kooropstelling zullen verschijnen maar ook verrassend voor de dag zullen komen in spel en dans. Regisseur Bas Groenenberg en choreografen Agaath Verspeten en Gina van Randeraad hebben ons al weer flink laten werken.

Binnenkort verschijnen er ook weer vlogs om onze volgers op de hoogte te houden van het verdere wel en wee in aanloop naar de jubileumvoorstellingen. Hou de sociale media dus vooral in de gaten de komende tijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *