Foxtrot in Amsterdam al groot succes! Tiel staat in de startblokken!

gemberbolus Ook in Amsterdam deelden Jules en Paul bijna een gemberbolus……….. In het Polanentheater speelde De Theaterrepubliek vijf keer de Foxtrotversie die wij ook in november spelen in De Agnietenhof. Het gaat hier om de bewerking van Pitt de Grooth die in Amsterdam ook de regie voerde. Reden genoeg voor veel Elstars om naar de “grote, boze stad” af te reizen! Op woensdag 11 mei zag de grootste groep de première in het intieme theater en werd er nagepraat met de regisseur en de spelers. Op zaterdag 14 mei toog een kleiner groep naar Amsterdam. Zij zagen daar een goed ingespeelde voorstelling met veel vaart en klasse! Jacqueline kreeg de kans om na afloop van deze voorstelling nog even na te babbelen met haar alter-ego Lisette, heel leuk! Indrukwekkend om te zien hoe De Theaterrepubliek met slechts negen spelers deze productie met vaart en flair neer wist te zetten. Als het publiek in november naar De Agnietenhof komt, zijn er meer dan vijftig mensen op het podium actief en zal het dus een compleet andere voorstelling worden. Hoewel………….. de teksten en liederen zijn nagenoeg identiek en ook in Tiel zullen Jules en Paul een gemberbolus trachten te delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *