Verrassende flashmob in Beneden-Leeuwen

De Elstars zijn wel in voor een geintje! Daarom togen we met een groot deel van de vereniging op donderdagavond 29 juni naar Beneden-Leeuwen om een verrassingsoptreden te verzorgen ter gelegenheid van de opening van de nieuwe HEMA-vestiging aldaar. De rode loper lag klaar, het lint kon doorgeknipt worden, maar tot verbazing van bedrijfsleider en nietsvermoedend wachtende klanten zette EMT in met “Lekkere worst van de Hema”. De zangersgroep groeide op de rode loper en na onze lofzang op de smakelijke worst werd het lint dan ook echt doorgeknipt en was de opening van de HEMA een feit. Veel lol gehad samen en lovende reacties van personeel en Hema-klanten. (Helaas niets gewonnen tijdens de verloting………………)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *