Succesvol Songfestival Borrelconcert 7 mei 2017


Uiteraard waren de verwachtingen hoog gespannen voor ons eerste Borrelconcert in lange tijd. Maar liefst 125 man publiek kwam er op af: de bovenzaal van De Beurs puilde uit en het was verschrikkelijk warm. Het publiek werd niet teleurgesteld. In prachtige uitdossingen werden 18 songfestivalnummers ten gehore gebracht door koor, ensembles en solisten. Iedere bijdrage werd voorafgegaan door een professioneel filmpje gemaakt door JCVT, waardoor het publiek al snel in een echte songfestivalstemming kwam. Licht en geluid er bij. We stonden er mooi op en klonken prima.Als uiteindelijke winnares van het songfestival kwam solist Lieke van Tuil uit de bus, de veel succes oogstte met haar vertolking van Birds van Anouk. De foto’s die Donald Schalk maakte zijn binnenkort te bewonderen op deze site.

Een blije winnares!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *