Borrelconcert ELSTARSVISEON 7 mei 2017

Gezellig…….. eindelijk weer eens een Borrelconcert in De Beurs volgens het beproefde recept: ruim een uur muzikaal vertier met een drankje en een hapje na afloop. Dit keer staat het concert in het teken van het songfestival en kan het publiek komen genieten van solisten, ensembles en het voltallige koor van Elstars MuziekTheater met nummers als Kleine Kokette Katinka, Waterloo en Dingedong. Oudere klassieke songfestivalnummers worden afgewisseld met recenter werk als Birds en Grande Amore en onbekendere inzendingen als Tom Pilibi. Net zoals bij het echte songfestival worden de inzendingen vooraf gegaan door introductiefilmpjes die gemaakt zijn door JCVT.  Restaurant Bij Casper serveert na afloop weer een speciaal Elstarsmenu ( reserveren gewenst: 0344 627959), dus het belooft wederom een heerlijk ontspannen middag te worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *