Kinderen in de rij voor Titanic

Het was voor zestig kinderen een spannende ochtend op zondag 4 november. Naast de volwassen cast wilde regisseur Bas Groenenberg ook een kindercast van ongeveer tien kinderen op de planken brengen, dus werden er op de sociale media oproepen gedaan. Onze speurtocht naar jonge opvarenden werd zelfs gedeeld door een landelijke musicalsite. Nou, dat hebben we geweten zeg. Secretaris Mark werd overspoeld met telefoontjes, mails en aanmeldingsformulieren.

In vier groepen werden de kinderen, in leeftijd variërend van 4 tot 13 jaar, gescreend op hun expressie en durf. Dat was vooral voor de kleintjes wel enerverend. Gelukkig wist de bekwame auditiecommissie ( regisseur Bas Groenenberg, regie-assistente/bestuurslid/kleuterjuf Marjan Bonouvrié en bestuurslid/fotograaf Mark van Groenesteijn) de auditanten op hun gemak te stellen. Het kostte de commissie wel veel moeite om uit dat grote aanbod getalenteerde kinderen een keuze te maken. Om zo veel mogelijk kinderen de kans te geven mee te werken aan onze productie is besloten twee kindercasts samen te stellen.

De gelukkigen krijgen in de week van 5 november te horen wie er volgend jaar op 12 en 13 april mee mag varen in onze Titanicproductie.

Reacties zijn gesloten.