Roos en Broer gehuldigd

close-up staandRoos en haar man Broer Vonk zijn samen benoemd tot ereleden van Elstars MuziekTheater. Roos is lid van het eerste uur ( 1998) en gaf enkele weken geleden aan het rustiger aan te willen doen bij de activiteiten van EMT, maar ze wilde zeker wel “niet-spelend lid” blijven. Zij ontvingen op 12 mei van voorzitter Bianca een oorkonde en een mooie bos bloemen voor hun inzet voor de vereniging. Roos houdt van zingen en vond het dansen en spelen vaak wat ingewikkelder: de laatste jaren vond ze dat aandeel een grote en soms te grote uitdaging. Broer heeft -in ieder geval bij de Elstars- nooit een noot gezongen, maar werd vanaf het begin meegesleept door Roos en zette zich in achter de schermen bij de decorploeg (soms ook vóór de schermen als een regisseur dat wilde, maar dat hoefde niet echt van hem). Roos en Broer zijn verenigingsmensen in hart en nieren en hebben heel erg veel voor onze vereniging betekend: zij zijn dan ook tot in lengte van dagen  welkom voor en achter de schermen bij onze optredens en voorstellingen. Het erelidmaatschap van het echtpaar Vonk is dan ook zeker welverdiend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *