Geslaagde tapas-party op 24 juni

De leden van Elstars MuziekTheater houden wel van een feestje… Op 24 juni jongstleden werd een zomers feest georganiseerd door Els, Kitty en Annette in de tuin van Josien Wildemans. De week voor die datum was het verschrikkelijk warm, maar op de dag van het feest zelf waren de weergoden ons minder gezind. Maar dat mocht de pret niet drukken: de Elstars lieten zich niet weerhouden door een spatje motregen en genoten aan de Linge van heerlijke -al dan niet zelf gemaakte- Spaanse tapas. Het was een waar feestmaal met superlekkere hapjes en de sangria ( niet van dat flauwe spul trouwens) vloeide rijkelijk!. De toespraak van voorzitter Bianca was helemaal in het Spaans, maar gelukkig zorgde zij zelf ter bemoediging voor de ondertiteling. Natuurlijk waren er ook optredens in stijl: de feestcommissie zong een aangepaste versie van “Viva Espana”, René vertolkte Spaanstalige liederen (mét gitaarbegeleiding)en Nico, Bianca en Jacqueline haalden “Popocatepetl” weer eens van stal. Els vertolkte ook nog het altijd vrolijke “Costa del Sol “( Tingelingeling). Nico zong “Hoe maak ik mij verstaanbaar in Spanje?”( met spiekboek ) en Marjan, Bianca en Yvonne kondigden het dessert aan met “Eres tu” ,dat klonk als “Er is toe..!” En daarna bleef het nog lang onrustig en gezellig aan de Linge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *