Start online kaartverkoop

Elstars MuziekTheater is gestart met de online verkoop van toegangskaarten voor het borrelconcert van 11 oktober 2015 in De Beurs in Tiel. Deze online verkoop van toegangskaarten voor borrelconcerten is het vervolg op de eerder geïntroduceerde nieuwe website.

Na betaling via iDeal ontvangt u de toegangskaarten als pdf-bestand via het opgegeven e-mail adres. Neem de toegangskaarten geprint mee naar het borrelconcert of laat uw toegangskaarten scannen vanaf uw smartphone. Het kopen van een toegangskaart ‘aan de deur’ blijft gewoon mogelijk.

Ga nu naar de Elstars MuziekTheater Webshop!

wpid-wp-1430061425581.jpg

Eén reactie

  1. De eerste kaarten zijn intussen verkocht. Chapeau!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *