In Memoriam Ad Kooij

Na een kort maar hevig ziekbed overleed op 12 november Ad Kooij. Voor Elstars MuziekTheater was hij een onmisbare kracht bij het ontwerpen, construeren en op- en afbouwen van het decor bij menig grote productie in De Agnietenhof. Ad en zijn decorploeg zorgden voor prachtige plaatjes, technische hoogstandjes en indrukwekkende constructies. Dan zàg je Ad op de planken. Het applaus halen na afloop van een voorstelling hoefde van hem niet zo. Liever werkte hij aan zijn mooie creaties in de werkplaats in de oude veilinghallen. Wij zullen hem missen als een enthousiaste, kundige, creatieve, hardwerkende en bescheiden man met een groot hart voor de Elstars en wensen Dineke en familie veel sterkte met dit grote gemis.

10 reacties

 1. Martin van Kessel

  Beste Dineke,

  als eerste van harte geconcoleerd met het overlijden van jouw Ad!

  Ik heb jullie via Hannie leren kennen en herinner mij jullie als een onafscheidelijk paar. van Ad weet ik mij te herineren, dat hij zich voor alles en iedereen inzette. Voor jullie/jouw kinderen en als vrijwilliger voor verschillende organisaties/verenigingen! Ad was, zoals wij hier in Duitsland zeggen; altijd “hilfsbereit”! Als decorbouwer heb ik hem leren kennen toen wij ons voor “Spieren voor Spieren”, in de Agnietenhof, hebben ingezet.

  Dineke, ik ben jullie na mijn verhuizing naar Duitsland natuurlijk uit het oog verloren. Ik heb vanzelfsprekend daardoor ook niet meegekregen dat jouw Ad (zo) ziek was.
  De leegte die Ad in jullie gezin achterlaat, moet groot zijn! De leegte die hij in het verenigingsleven achterlaat waarschijnlijk niet minder.

  Ik wens jou en je gezin heel veel sterkte bij het verwerken hiervan en hoop dat, ondanks dit grote verlies, jij je humor, goedlachsheid en hartelijkheid, welke jullie beiden altijd deelden en uitstraalden, weet te behouden. Ik weet niet of Ad ooit een lintje voor zijn verdienste heeft mogen ontvangen? Hij had het zeker verdiend!

  Lieve groeten uit Duitsland, Martin van Kessel

 2. Dag dineke
  Wij werden overvallen door het bericht van het overlijden van je man . Wat een vrese lijk bericht en wat een klap voor jou. Gecondoleerd met dit enorme verlies voor jou. Ik wens je heel veel sterkte en kracht toe.
  Claudette( partner Jos van veen)

 3. Mariska Gardien- poelstra

  Lieve Dineke en de rest van de familie,
  Heel veel sterkte, wij zijn in gedachten bij jullie!
  Lieve groetjes van Bas, Mariska, Denise en Danny.

 4. Lieve Dineke, Heel veel sterkte met het verlies van je lieve en zorgzame Ad.

  Jos van Veen

 5. Annemarie Scherff

  Lieve Dineke, ik leef met je mee met het overlijden van Ad en wens je veel liefde en troost toe. Annemarie Scherff, kookploeg Aanschuiftafel Cambierschool

 6. gecondoleerd dineke met dit vreselijke verlies van jouw AD.
  Wat zal ik hem missen op de Dinsdagmiddag in het zwembad.
  De enige echte man in ons clubje.
  Ik wens je heel veel moed en sterkte in de komende tijd.
  lieve groet Dinie Enthofen

 7. Beste Dineke, we leven graag mee met het overlijden van Ad en wensen je veel liefde en troost toe. Rina en Bert, kookploeg Aanschuiftafel Cambierschool

 8. Niet alleen bij de Elstars was Ad de decorbouwer, ook bij Idem Dito, Stichting ZO en heel veel jaren bij Stallure, Nooit was iets te veel. We zullen hem heel erg missen.
  Ik wens Dineke en de kinderen heel veel sterkte en Liefs toe
  Helene

 9. We wensen Dineke en familieleden heel veel sterkte de komende.
  L lieve groetjes van Co en Lia Rust

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *