Vakantieperiode begonnen

Het onderscheiden productieteam van de GordijnenSoap (allen getest!)

Na een lange periode met veel zoombijeenkomsten werd dit rare jaar afgesloten met een samenzijn voor alle leden in Huis Ophemert. Daar werden ook de laatste scènes gefilmd voor de GordijnenSoap en konden we met elkaar eindelijk weer eens live bijkletsen.

Voorzitter Jeffrey sloot een bewogen verenigingsjaar af met een mooie toespraak waarin hij de hoop uitsprak dat we op 24 augustus weer écht hopen te beginnen met repeteren. Op het programma voor het komende seizoen staan in ieder geval twee kerstconcerten en repetities voor onze productie “Curtains”. Als voorloper op deze voorstelling bedacht het creatieve team de Soap. Die vier verantwoordelijken voor de opnames (op de foto v.l.n.r. Mark, Sharon, Nico en Hans) kregen uit handen van de voorzitter Flaming Elstars Oscars uitgereikt voor hun bijdrage en inzet.

Reacties zijn gesloten.