De GordijnenSoap in wording

Ongetwijfeld over de Gordijnensoap waar we nu iedere dinsdag druk mee bezig zijn. Ook De Tielenaar en De Gelderlander berichtten al over deze activiteit van de Elstars. Op verrassende locaties worden scènes opgenomen voor de soap die zich afspeelt voordat onze nieuwe productie “Curtains” op de planken komt; een soort voorbeschouwing op rollen en karakters dus. Het is heerlijk om weer in kleine groepjes bij elkaar te komen en de ouderwetse gezelligheid weer te kunnen proeven. Alles nog zoveel mogelijk op afstand en zo corona-proof mogelijk!

Natuurlijk zijn de verwachtingen hoog gespannen. De laatste scènes worden opgenomen op 13 juli in Ophemert, zodat we elkaar nog één keer kunnen zien voordat de zomervakantieperiode aanbreekt. Dan gaan het knippen, plakken en monteren nog even verder…. Verwacht wordt dat de 18 scènes ( mét liedjes) vertoond gaan worden op de facebookpagina van de Elstars en via deze site op  31 augustus, 7, 14, 21 en 28 september. Alweer iets om naar uit te kijken nà de zomer!

Reacties zijn gesloten.