Orkest FOXTROT enthousiast van start!

Oude bekenden en nieuwe gezichten!

Oude bekenden en nieuwe gezichten!

IMG_4514 IMG_4515

Na de zomervakantie is ook het FOXTROT-orkest gestart met de eerste repetitie! In het warme repetitielokaal van de KTVM werd iedereen ontvangen door orkestmoeder Mieke, terwijl Els en Kitty voor de lunch zorgden. Elf topmuzikanten die thuis al noten gestudeerd hadden: dat was wel te merken. Verwacht wordt dat deze keer het repeteren vlotter zal verlopen dan de vorige keer met het enorme orkest. Leuk dat er negen vertrouwde gezichten tegenover dirigent Hans zaten: oude getrouwen die al eerder EMT versterkten, maar er waren ook twee nieuwelingen bij! Er werd gerepeteerd van 11.00 uur tot 16.00 uur: een knappe prestatie gezien het benauwende weer! Het klonk nu al schitterend en bij tijd en wijle “af”. Dat belooft wat als we straks samen op de Agnietenhofplanken staan en spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *