Dreaming of a white Christmas?

Affiche december 2015Sinterklaas is weer vertrokken dus leven wij steeds meer naar Kerst toe. Koor en solisten van EMT zullen op 20 december te horen en te zien zijn in een concertante uitvoering van “White Christmas”. Dit jaar dus geen traditioneel kerstconcert maar heerlijke melodieën uit de overbekende Broadway-musical “White Christmas” met muziek van Irving Berlin. Het verhaal werd in de jaren vijftig al eens verfilmd met o.a. Bing Crosby, Danny Kaye en Rosemary Clooney in de hoofdrollen: twee ex-soldaten proberen na WOII hun oude generaal te helpen door speciaal voor hem een show te organiseren, waardoor de generaal weer uit de financiële problemen kan komen. Bedenk er nog wat amoureuze verwikkelingen bij en een middag gevuld met goed in het gehoor liggende muziek, dan krijgt alles alsnog “een wit randje”. Het Betuws Mannen Vocaal zal voorafgaand aan het concert kerstliederen ten gehore brengen, maar ook een bijdrage leveren aan “White Christmas” in de vorm van een soldatenlied.
Zoals altijd weer in De Beurs vanaf 16.00 uur. Kaarten ook via de webshop op deze site! Wie wil kan na afloop genieten van het speciale Elstarsmenu bij Bij Casper ( 3 gangen voor € 25 ), graag daarvoor reserveren : 0344 627959!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *