Workshop Titanic 13 januari groot succes

Aan het eind van een dag hard werken kunnen we terugkijken op een geslaagde workshop. Veel belangstellenden van buiten de vereniging hebben met Elstars een eerste stap gezet in de richting van het maken van -weer-  een mooie voorstelling. De Hymne en De laatste rag werden door muzikaal leider Hans van Bergen ingestudeerd. Choreografe Agaath Verspeten wist (bijna (!)) iedereen weer in de juiste houding met de juiste pasjes te krijgen. Regisseur Bas Groenenberg bewerkte de opening van de tweede acte tot een speelscène, waarin passagiers 1e, 2e en 3e klas een aandeel hadden.  Het moment waarop de passagiers te horen krijgen dat het schip zal zinken ( zie repetitiefoto boven)  bezorgde menigeen kippenvel. Ter afsluiting van de dag werd het geheel gespeeld, gezongen en gedanst en had iedereen de sfeer geproefd van het stuk, de vereniging en kennisgemaakt met het creatieve team. Op 27 januari zijn de audities en worden de rollen voor Titanic verdeeld. We hopen veel leden en niet-leden te mogen begroeten op deze spannende dag.

2 reacties

  1. Ik wil graag 2 kaartjes bestellen voor de Titanic voorstelling 13 April

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *