Borrelconcert: Sounds of Musicals & The Sixties

Passen en meten op het podium. Repetitiefoto van EMT met Just For Fun : in de startblokken voor het concert van 22 maart!

Passen en meten op het podium. Repetitiefoto van EMT met Just For Fun : in de startblokken voor het concert van 22 maart!

Op zondag 22 maart kan er weer genoten worden van een borrelconcert. De bovenzaal van De Beurs zal dan vanaf 16.00 uur vol muziek zijn, want Elstars MuziekTheater en gastkoor Just for Fun brengen het programma:

Sounds of Musicals & The Sixties

Wat kunt u deze middag onder andere verwachten? Op musicalgebied een medley uit South Pacific van Rodgers en Hammerstein door beide koren, o.l.v. Elstarsdirigent Hans van Bergen, met inbreng van eigen solisten, maar ook duetten uit recente musicals als Miss Saigon en The Book of Mormon door solisten van Elstars MuziekTheater.

Just for Fun zingt o.l.v. dirigente Riet Vissers-Wachter songs uit de Sixties. Het concert wordt afgesloten met een Sixties-medley door beide koren, waarin o.a. songs van The Beatles voorbij zullen komen.

Zoals altijd vindt het borrelconcert plaats in de bovenzaal van De Beurs, Korenbeursplein 2a, Tiel. Aanvang is om 16.00 uur, maar de zaal gaat al om 15.30 uur open. De toegangsprijs bedraagt € 9,50 inclusief consumptie. Kaarten worden uitsluitend verkocht aan de zaal ( tegen contante betaling) ! Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Wij hopen u op 22 maart te mogen verwelkomen op ons borrelconcert.

Na afloop serveert onderbuurman restaurant Bij Casper een driegangen-Elstarsmenu tegen een voordelige prijs. Reserveren hiervoor is gewenst: 0344 627959

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *