Belangrijke data voor TITANIC

Aan alle belangstellende opvarenden het volgende bericht:

schrijf in je logboek de volgende data op:  zaterdag 13 januari 2018 ( de gehele dag tussen 10.00 en 17.00 uur ) workshop Titanic o.l.v. het creatieve team en zaterdag 27 januari 2018 audities Titanic ( auditanten krijgen te horen hoe laat ze verwacht worden , dit kan zijn tussen 10.00 en 17. 00 uur).   De locatie is op beide dagen onze repetitielocatie Brede School De Cambier in Tiel

Eén reactie

  1. Charles van Brussel

    In september had ik gereageerd om evt. aan de
    Titanic mee te doen omdat jullie vooral mannen zoeken. Ik heb theater en filmervaring. Nog geen musicalervaring maar wil dit zeker een keer mee maken. Op 30 oktober was ik op vakantie. Wat kan ik het beste doen nu om in aanmerking te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *