Uit Het Kontakt, 8 febr. 2022

Elstars weer in de startblokken

di 8 feb 2022, 12:22    •  

TIEL • Na een gedwongen winterstop door corona zijn de leden van Elstars MuziekTheater weer vol goede moed. Ze zijn extra enthousiast begonnen met repetities voor hun nieuwe musicalproductie Curtains, die voor oktober in de Agnietenhof gepland staat. 

‘Het was een grote tegenvaller toen in december 2021 drie kerstconcerten afgezegd moesten worden; er was hard geoefend om het eigentijdse kerstverhaal met toneelspel en zang uit te voeren en alle leden hadden erg veel zin om weer op te treden’, laat Elstars MuziekTheater weten. ‘En hoewel nog niet alles duidelijk is over het verloop en de gevolgen van corona, hebben bestuur en creatief team van EMT – en daardoor ook de leden – toch besloten de schouders eronder te zetten en Curtains te gaan vormgeven. 

Opbouwen
Ook de decorploeg heeft de ontwerpen klaar en gaat aan de slag met opbouwen. ‘De zang voor Curtains was vorig jaar al ingestudeerd door muzikaal leider Hans van Bergen en behoefde nog wat opfrismomenten’, aldus de Elstars. Regisseur Sharon Slachter is bezig met het zetten van de scènes en de tekstrepetities zijn in volle gang.

.Afbeelding Rob Zantinge Redacteur

Reacties zijn gesloten.