Tot ziens bij Appelpop!

Net zulk mooi weer als in 2014 ??

Net zulk mooi weer als in 2014 ??

Op 11 en 12 september zijn leden van EMT traditiegetrouw te vinden bij de toiletgroepen en in de kassawagen bij de veerstoep. Twee dagen hard werken én gezelligheid als vrijwilliger bij Stichting Muziekstad Tiel, die ons zo goed geholpen heeft bij het realiseren van The Pajama Game, onze vorige grote productie in de fabriekshal van (voorheen) Maasglas. Onder de bezielende leiding van penningmeester Ellen zullen de munten weer over de toonbank vliegen ( tegen betaling uiteraard) en de toiletbezoekers van het grootste gratis festival in Nederland zullen verbaasd staan van de propere toiletten ( en de prachtige uitdossingen van de EMT-leden)…… Tot ziens bij Appelpop? Ja graag!

Eén reactie

  1. We maken er weer een gezellige boel van in de kassa-unit en bij de toiletten.
    Zien we u langskomen voor muntjes voor het drinken en eten? Of zien we u bij de toiletten?
    Tot Appelpop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *