Videogalerij

EMT bonte kerstborrel

We sluiten het jaar traditiegetrouw af met een gezellig samenzijn. Dit keer heeft de feestcommissie een bonte kerstborrel georganiseerd. Er kwam een bonte stoet aan optredens voorbij, er was een tafel vol met hapjes verzorgd door alle leden en uiteraard kan een bonte groepsfoto niet ontbreken. Fijne feestdagen en een gezond en muzikaal 2020! #Elstars #muziektheater #kerstmis #bonteavond #Tiel

20 jaar elstars vlog 3

En de voorlopig laatste vlog al weer nu ons jubileumconcert aanstaande is. Komende zaterdag 23 november is het zo ver, er zijn voor de middag nog kaarten te koop! We hopen je met deze vlog enthousiast te maken, wij hebben er in ieder geval heel veel zin in!

20 jaar elstars vlog 2

En daar is vlog twee al weer voor ons 20 jarig jubileum. Ga voor kaarten voor onze jubileumvoorstelling naar www.elstarsmuziektheater.nl

20 jaar Elstars vlog 1

Mark en Nico zijn weer aan het vloggen geslagen ter ere van het 20 jarig jubileum van Elstars MuziekTheater. Dit vieren we met een jubileumconcert op 23 november in de Agnietenhof in Tiel. Kaarten zijn te koop via onze website www.elstarsmuziektheater.nl!

Titanic vlog: Kijkje achter de schermen

Het is al weer 3 weken geleden dat wij eindelijk onze musical Titanic uitvoerden in Schouwburg Agnietenhof in Tiel. We kunnen we zeggen dat het een mega succes was. De kaarten waren binnen no time uitverkocht, we hebben een goede recensie en enorm enthousiast publiek. En ook wij spelers en makers kijken met trots en plezier terug op de productie. Om nog even fijne herinneringen op te halen en omdat we eerder geen tijd hadden, hier nog de vlog van onze laatste voorstellingsdag waarbij we een kijkje geven achter de schermen.

nog 2 5 week!

Titanic sitzprobe

Vandaag hadden we met EMT onze sitzprobe. Voor het eerst repeteren we het hele stuk met ons Elstars orkest. Het was een lange maar ook erg leuke dag!

titanic vlog #5

Titanic vlog #4

Daar is vlog nummer 4! We nemen een kijkje bij de kinderaudities, we stellen twee leden voor en beelden van een dansrepetitie. Kortom, weer de moeite waard om te bekijken. Let niet op beeldkwaliteit, we hadden er geen rekening mee gehouden dat het vroeger donker is en we dus voor goed licht moeten zorgen, amateurs! Leer voor de volgende keer.

titanic vlog #3

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.