Videogalerij

Rabo Clubsupport EMT

#RaboClubSupportGEZ #Tiel #ElstarsMuziekTheater

Elstars in quarantaine vlog - paula&kelly

De op één na laatste Elstars in quarantaine vlog. Deze keer met Paula en Kelly. Paula verteld over het feit dat ze door de Corona al lang niet meer op haar kleinkinderen kan passen en ze ook een stuk minder in het echt kan zien. Verder heeft ze als oudgediende ook wel iets over de Elstars van toen en nu te vertellen. Kelly is naast "partner van" ook actief als PR-commissie lid en andere activiteiten achter de schermen. Ze geeft alvast een eerste blik op de Curtains poster en verder verteld ze over haar werk en zwangerschap en de invloed van Corona hierop.

Elstars in quarantaine vlog Jan & Hannie

Na twee eerder mislukte pogingen nu dan toch echt de langverwachte vlog met Jan en Hannie. Hierin vertellen ze ons meer over de invloed van Corona op hun werkzame leven en hun relatie. En uiteraard nemen we een duik in hun Elstars verleden.

Elstars in Quarantaine vlog-Jeffrey

Na een weekje zonder vlog gedaan te hebben door technische perikelen zijn we weer helemaal terug. Dit keer met Jeffrey, momenteel interim-bestuurslid, en uiteraard ook spelend en zingen lid van onze mooie vereniging. Hij verteld over zijn leven in het Corona tijdperk, over zijn carrière op het podium en hij brengt nieuws vanuit het bestuur. Kijken dus!

elstars in quarantaine vlog hans

En weer een nieuwe vlog, deze week met Hans, onze muzikaal leider over de Elstars, zijn bezigheden en zijn hobby!

Elstars in quarantaine vlog-Yvonne

Nieuwe week en een nieuwe Elstars is quarantaine vlog. Deze week is Yvonne te Bogt te gast. Zeer betrokken lid van de Elstars die ook in het bestuur en het artistiek management zit en bij optredens en producties (mede) verantwoordelijk is voor de kleding. Daarnaast werkt ze momenteel ook op de Corona afdeling in het ziekenhuis. Veel te bespreken dus!

Elstars in quarantaine vlog. #stanley

Omdat we als Elstars MuziekTheater door het Corona virus niet wekelijks bij elkaar kunnen komen om te repeteren en geen optredens kunnen geven proberen we digitaal zo veel mogelijk contact te houden. Zo zullen we nu ook wekelijks een vlog opnemen via Zoom met iedere week een ander lid als gast. Deze wek Stanley!

EMT bonte kerstborrel

We sluiten het jaar traditiegetrouw af met een gezellig samenzijn. Dit keer heeft de feestcommissie een bonte kerstborrel georganiseerd. Er kwam een bonte stoet aan optredens voorbij, er was een tafel vol met hapjes verzorgd door alle leden en uiteraard kan een bonte groepsfoto niet ontbreken. Fijne feestdagen en een gezond en muzikaal 2020! #Elstars #muziektheater #kerstmis #bonteavond #Tiel

20 jaar elstars vlog 3

En de voorlopig laatste vlog al weer nu ons jubileumconcert aanstaande is. Komende zaterdag 23 november is het zo ver, er zijn voor de middag nog kaarten te koop! We hopen je met deze vlog enthousiast te maken, wij hebben er in ieder geval heel veel zin in!

20 jaar elstars vlog 2

En daar is vlog twee al weer voor ons 20 jarig jubileum. Ga voor kaarten voor onze jubileumvoorstelling naar www.elstarsmuziektheater.nl

Reacties zijn gesloten.