Videogalerij

Elstars in Quarantaine vlog-Jeffrey

Na een weekje zonder vlog gedaan te hebben door technische perikelen zijn we weer helemaal terug. Dit keer met Jeffrey, momenteel interim-bestuurslid, en uiteraard ook spelend en zingen lid van onze mooie vereniging. Hij verteld over zijn leven in het Corona tijdperk, over zijn carrière op het podium en hij brengt nieuws vanuit het bestuur. Kijken dus!

elstars in quarantaine vlog hans

En weer een nieuwe vlog, deze week met Hans, onze muzikaal leider over de Elstars, zijn bezigheden en zijn hobby!

Elstars in quarantaine vlog-Yvonne

Nieuwe week en een nieuwe Elstars is quarantaine vlog. Deze week is Yvonne te Bogt te gast. Zeer betrokken lid van de Elstars die ook in het bestuur en het artistiek management zit en bij optredens en producties (mede) verantwoordelijk is voor de kleding. Daarnaast werkt ze momenteel ook op de Corona afdeling in het ziekenhuis. Veel te bespreken dus!

Elstars in quarantaine vlog. #stanley

Omdat we als Elstars MuziekTheater door het Corona virus niet wekelijks bij elkaar kunnen komen om te repeteren en geen optredens kunnen geven proberen we digitaal zo veel mogelijk contact te houden. Zo zullen we nu ook wekelijks een vlog opnemen via Zoom met iedere week een ander lid als gast. Deze wek Stanley!

EMT bonte kerstborrel

We sluiten het jaar traditiegetrouw af met een gezellig samenzijn. Dit keer heeft de feestcommissie een bonte kerstborrel georganiseerd. Er kwam een bonte stoet aan optredens voorbij, er was een tafel vol met hapjes verzorgd door alle leden en uiteraard kan een bonte groepsfoto niet ontbreken. Fijne feestdagen en een gezond en muzikaal 2020! #Elstars #muziektheater #kerstmis #bonteavond #Tiel

20 jaar elstars vlog 3

En de voorlopig laatste vlog al weer nu ons jubileumconcert aanstaande is. Komende zaterdag 23 november is het zo ver, er zijn voor de middag nog kaarten te koop! We hopen je met deze vlog enthousiast te maken, wij hebben er in ieder geval heel veel zin in!

20 jaar elstars vlog 2

En daar is vlog twee al weer voor ons 20 jarig jubileum. Ga voor kaarten voor onze jubileumvoorstelling naar www.elstarsmuziektheater.nl

20 jaar Elstars vlog 1

Mark en Nico zijn weer aan het vloggen geslagen ter ere van het 20 jarig jubileum van Elstars MuziekTheater. Dit vieren we met een jubileumconcert op 23 november in de Agnietenhof in Tiel. Kaarten zijn te koop via onze website www.elstarsmuziektheater.nl!

Titanic vlog: Kijkje achter de schermen

Het is al weer 3 weken geleden dat wij eindelijk onze musical Titanic uitvoerden in Schouwburg Agnietenhof in Tiel. We kunnen we zeggen dat het een mega succes was. De kaarten waren binnen no time uitverkocht, we hebben een goede recensie en enorm enthousiast publiek. En ook wij spelers en makers kijken met trots en plezier terug op de productie. Om nog even fijne herinneringen op te halen en omdat we eerder geen tijd hadden, hier nog de vlog van onze laatste voorstellingsdag waarbij we een kijkje geven achter de schermen.

nog 2 5 week!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.