Sponsoring

Passie, enthousiasme, creativiteit, leergierigheid, grenzen verleggen en honderd procent inzet: dat is waar Elstars MuziekTheater voor staat.

Herkent u uw bedrijf of organisatie hierin, wilt u zich hiermee associëren of wilt u gewoon graag helpen om de voorstellingen nog professioneler te maken? Word dan sponsor van Elstars MuziekTheater!

Door Elstars MuziekTheater te sponsoren:

  • kunt u uw relaties en / of personeel verwennen op een culinaire en culturele avond uit
  • staat uw bedrijf in de spotlight van het theater
  • verbind u uw naam aan een actieve vrijwilligers organisatie met uitverkochte zalen
  • levert uw bedrijf een waardevolle bijdrage aan Cultuur en amateurkunst in Tiel.

Zoals u natuurlijk weet, kost een productie in een theater al een behoorlijke som geld. Wij proberen via subsidies, sponsoring en eigen activiteiten de kosten te dekken. We bouwen zelf onze decors, de kostuums worden ook vaak zelf gemaakt, de kap – en grime is in eigen beheer.

Leden zijn erg actief in het werven van gelden voor de vereniging, zoals o.a.: stemmen tellen bij gemeentelijke verkiezingen, ophalen oud papier, de toiletten schoonmaken bij Appelpop en de muntenverkoop in de kassa’s. Iedereen helpt enthousiast mee!

Nu doen wij ook een beroep op u!

Wij hopen dat u ons wilt helpen met het mogelijk maken van een volgende onvergetelijke theaterervaring voor Tiel en omstreken. Er zijn allerlei manieren van sponsoring mogelijk, zowel in natura met bijv. materialen als financieel, of zelfs met een VIP arrangement, inclusief rondleiding achter de schermen en een voortreffelijk diner voorafgaand aan de voorstelling.

Mocht u meer informatie willen ontvangen m.b.t. de sponsormogelijkheden of eventueel op maat gemaakte arrangementen voor onze nieuwe voorstelling graag een e-mail naar: info@elstarsmuziektheater.nl

Wij nemen dan contact met u op om een afspraak te maken voor een gesprek over de verschillende mogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor uw enthousiasme!

Bestuur Elstars MuziekTheater

Reacties zijn gesloten.