Leden

Elstars MuziekTheater is een actieve vereniging met zo’n veertig leden, die niet alleen komen om te repeteren voor een volgende productie of optreden, maar ook om met elkaar lief en leed te delen en de vereniging te ondersteunen middels het ondernemen van vele activiteiten, zoals toiletbeheer tijdens Appelpop (hét gratis festival van Nederland), oud papier ophalen, kassadiensten draaien bij het Fruitcorso en figureren bij de jaarlijkse Halloweenspeurtocht in het Tielse centrum. De contributie bedraagt € 23,00 per maand.  Mocht u een keer bij een repetitie langs willen komen, dan kan dat natuurlijk ook. U kunt drie keer gratis mee repeteren om te kijken of onze club iets voor u is. We repeteren op dinsdagavond vanaf 20.00 uur tot  22.30 uur in Cultuurgebouw Zinder, Rechtbankstraat 1, 4001 JR,  Tiel. Laat u ons vooral vooraf even weten of u op een repetitie wilt komen!

Ons mailadres is: info@elstarsmuziektheater.nl. Wilt u eens iets anders doen met uw zang-, dans- en acteertalent, dan bent u bij ons aan het goede adres! U kunt dan meemaken hoe het is om met een grote groep enthousiaste mensen een muziektheaterproductie te maken of regelmatig kleinere concerten te verzorgen.

Lid worden van Elstars MuziekTheater
U wilt graag spelend lid worden van Elstars MuziekTheater? Vul dan onderstaand aanmeldingsformulier in. Onze secretaris zal het door u ingevulde formulier dan meenemen naar de eerstvolgende repetitie. Uw aanmelding is pas definitief nadat u dit aanmeldingsformulier heeft ondertekend.

Procedure voor aanmelding als lid van Elstars MuziekTheater
Onze vereniging voert een ledenadministratie. Daarnaast willen wij graag van je weten wat je muzikaal in huis hebt en of je toneel – en/of danservaring hebt. Op afspraak kan de dirigent een stemtest afnemen. De stemtest kan bepalend zijn voor het wel of niet toekennen van het lidmaatschap maar het is vooral noodzakelijk om te voorkomen dat je in de verkeerde stemgroep plaatsneemt.

Persoonlijke gegevens en privacy zijn gewaarborgd
Onze ledenadministratie en alle andere vormen van registratie of vertrouwelijke informatie (o.a. de stemtest) vallen onder de werking van de Wet Persoonsregistratie. Om alles in goede banen te leiden, het verzoek om onderstaande vragen en gegevens in te vullen en het formulier te ondertekenen. Leden en personen die deelnemen aan producties van de EMT gaan akkoord met verspreiding van beeld- geluids- of videomateriaal in de media. Alle materiaal is eigendom van EMT.

Huishoudelijk reglement, Statutenwijziging en Introductiefolder
Vóór het invullen van het aanmeldingsformulier dient u kennis genomen te hebben van ons Huishoudelijk reglement en Statutenwijziging. Bekijk ook onze introductiefolder.

Reacties zijn gesloten.