Leden

 Elstars MuziekTheater is een actieve vereniging met ruim vijftig leden, die niet alleen komen om te repeteren voor een volgende productie of optreden, maar ook om met elkaar lief en leed te delen en de vereniging te ondersteunen middels het ondernemen van vele activiteiten, zoals toiletbeheer en muntenverkoop tijdens Appelpop (hét gratis festival van Nederland), oud-papier ophalen, collecteren bij het Oogst- en Fruitcorso, meedoen aan fietstochten enz. De contributie bedraagt € 22,00 per maand.  Mocht u een keer op een repetitie langs willen komen, dan kan dat natuurlijk ook. U kunt een paar keer gratis meerepeteren om te kijken of onze club iets voor u is. We repeteren op dinsdagavond vanaf 20.00 uur tot  22.30 uur in Brede School De Cambier, Marga Klompéstraat 2, 4003 ZR, Tiel. Laat u ons weten of u op een repetitie wilt komen? Ons mailadres is: info@elstarsmuziektheater.nl. Wilt u eens iets anders doen met uw zang-, dans- en acteertalent, dan bent u bij ons aan het goede adres! U kunt dan meemaken hoe het is om met een grote groep enthousiaste mensen een muziektheaterproductie te maken of regelmatig kleinere concerten te verzorgen.

Lid worden van Elstars MuziekTheater
U wilt graag spelend lid worden van Elstars MuziekTheater? Vul dan onderstaand aanmeldingsformulier in. Onze secretaris zal het door u ingevulde formulier dan meenemen naar de eerst- volgende repetitie. Uw aanmelding is pas definitief nadat u dit aanmeldingsformulier heeft ondertekend.

Procedure voor aanmelding als lid van de Elstars
Onze vereniging voert een ledenadministratie. Daarnaast willen wij graag van je weten wat je muzikaal in huis hebt en of je toneel – en/of danservaring hebt. Op afspraak  zal de dirigent een stemtest afnemen. De stemtest kan bepalend zijn voor het wel of niet toekennen van het lidmaatschap maar het is vooral noodzakelijk om te voorkomen dat je in de verkeerde stemgroep plaatsneemt.

Persoonlijke gegevens en privacy zijn gewaarborgd
Onze ledenadministratie en alle andere vormen van registratie of vertrouwelijke informatie (o.a. de stemtest) vallen onder de werking van de Wet Persoonsregistratie. Om alles in goede banen te leiden, het verzoek om onderstaande vragen en gegevens in te vullen en het formulier te ondertekenen. Leden en personen die deelnemen aan producties van de Elstars gaan akkoord met verspreiding van beeld- geluids- of videomateriaal in de media. Alle materiaal is eigendom van de Elstars.

Huishoudelijk reglement, Statutenwijziging en Introductiefolder
Vóór het invullen van het aanmeldingsformulier dient u kennis genomen te hebben van ons Huishoudelijk reglement en Statutenwijziging. Bekijk ook onze introductiefolder.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.