Elstars Borrelconcerten

Na een aantal jaren stilte op dit gebied zijn we weer gestart met het programmeren van borrelconcerten. Een succesvol concept: een uurtje muziek op de zondagnamiddag met een glaasje erna voor de gezelligheid. Er wordt gezongen door het hele koor en solistisch of in kleine ensembles. Telkens een ander thema en soms met gastoptredens, maar altijd theatraal!

Het laatste borrelconcert vond plaats op zondagmiddag 19 maart in de theaterzaal van Cultuurgebouw Zinder in Tiel. Binnen vier dagen was de zaal al uitverkocht! Het thema was Singing Cities! We bezochten al zingend o.a. Amsterdam en Rotterdam, maar deden in onze optredens ook kleinere Nederlands steden aan en reisden kriskras over de wereld voor internationale muzikale bezoekjes. Accordeonist Wim van Beek was er bij voor extra muzikale ondersteuning en vier kinderen van de Musicalklas van Zinder waren van de partij bij o.a. het uitbeelden van een schoolklas en kinderen tijdens een desastreus verlopende sledetocht in de sneeuw.

Het volgende borrelconcert staat gepland voor zondag 25 juni. Het thema zal dan zijn HERINNERT U ZICH DEZE NOG??  Hou deze site in de gaten wanneer de kaartverkoop hiervoor start. Er zal ongetwijfeld weet veel vraag naar zijn!

Reacties zijn gesloten.