Videogalerij

20 jaar Elstars vlog 1

Mark en Nico zijn weer aan het vloggen geslagen ter ere van het 20 jarig jubileum van Elstars MuziekTheater. Dit vieren we met een jubileumconcert op 23 november in de Agnietenhof in Tiel. Kaarten zijn te koop via onze website www.elstarsmuziektheater.nl!

Titanic vlog: Kijkje achter de schermen

Het is al weer 3 weken geleden dat wij eindelijk onze musical Titanic uitvoerden in Schouwburg Agnietenhof in Tiel. We kunnen we zeggen dat het een mega succes was. De kaarten waren binnen no time uitverkocht, we hebben een goede recensie en enorm enthousiast publiek. En ook wij spelers en makers kijken met trots en plezier terug op de productie. Om nog even fijne herinneringen op te halen en omdat we eerder geen tijd hadden, hier nog de vlog van onze laatste voorstellingsdag waarbij we een kijkje geven achter de schermen.

nog 2 5 week!

Titanic sitzprobe

Vandaag hadden we met EMT onze sitzprobe. Voor het eerst repeteren we het hele stuk met ons Elstars orkest. Het was een lange maar ook erg leuke dag!

titanic vlog #5

Titanic vlog #4

Daar is vlog nummer 4! We nemen een kijkje bij de kinderaudities, we stellen twee leden voor en beelden van een dansrepetitie. Kortom, weer de moeite waard om te bekijken. Let niet op beeldkwaliteit, we hadden er geen rekening mee gehouden dat het vroeger donker is en we dus voor goed licht moeten zorgen, amateurs! Leer voor de volgende keer.

titanic vlog #3

Titanic vlog #2

Daar is hij dan, onze tweede vlog. Inmiddels hebben de Elstars vakantie, maar je kan ons ook in de vakantie blijven volgen via YouTube, Facebook en Twitter.

Elstars MuziekTheater : Titanic vlog #1

Daar is hij dan, de eerste Titanic vlog van Elstars MuziekTheater. Deze vlogs zullen het komende jaar regelmatig verschijnen om je op de hoogte te houden van onze vorderingen op weg naar onze productie op 12 en 13 april van Titanic de Musical. Het zijn onze eerste stapjes in het vlog wereldje, nog even wennen dus. Maar al doende leert men en het belangrijkste is dat jullie een kijkje krijgen achter de schermen en de Elstars goed leren kennen.

Trailer Titanic vlog

We zijn van start! Sinds vorige week zijn we begonnen met 'Titanic de musical' écht vorm te geven met z'n allen. Komende periode zullen we jullie hierover op de hoogte houden door middel van foto's, tekst en.... Korte vlogs (video-logboeken)! De enige echte Henry Etches en Harold Bride zullen zo nu en dan de vlogcamera ter hand nemen om jullie een kijkje achter de schermen geven. Wat zou jij nou graag willen zien? Laat het ons vooral weten in de reacties en wie weet zie je jouw aanvraag hier binnenkort verschijnen.

Reageren is niet mogelijk