Videogalerij

Titanic vlog #4

Daar is vlog nummer 4! We nemen een kijkje bij de kinderaudities, we stellen twee leden voor en beelden van een dansrepetitie. Kortom, weer de moeite waard om te bekijken. Let niet op beeldkwaliteit, we hadden er geen rekening mee gehouden dat het vroeger donker is en we dus voor goed licht moeten zorgen, amateurs! Leer voor de volgende keer.

titanic vlog #3

Titanic vlog #2

Daar is hij dan, onze tweede vlog. Inmiddels hebben de Elstars vakantie, maar je kan ons ook in de vakantie blijven volgen via YouTube, Facebook en Twitter.

Elstars MuziekTheater : Titanic vlog #1

Daar is hij dan, de eerste Titanic vlog van Elstars MuziekTheater. Deze vlogs zullen het komende jaar regelmatig verschijnen om je op de hoogte te houden van onze vorderingen op weg naar onze productie op 12 en 13 april van Titanic de Musical. Het zijn onze eerste stapjes in het vlog wereldje, nog even wennen dus. Maar al doende leert men en het belangrijkste is dat jullie een kijkje krijgen achter de schermen en de Elstars goed leren kennen.

Trailer Titanic vlog

We zijn van start! Sinds vorige week zijn we begonnen met 'Titanic de musical' écht vorm te geven met z'n allen. Komende periode zullen we jullie hierover op de hoogte houden door middel van foto's, tekst en.... Korte vlogs (video-logboeken)! De enige echte Henry Etches en Harold Bride zullen zo nu en dan de vlogcamera ter hand nemen om jullie een kijkje achter de schermen geven. Wat zou jij nou graag willen zien? Laat het ons vooral weten in de reacties en wie weet zie je jouw aanvraag hier binnenkort verschijnen.

ElstarsVision 2017

Foto overzicht van ons borrelconcert met als thema EuroVision Song Contest.

Foto overzicht Foxtrot

Beschrijving

20160517 agnietenhof 09

Beschrijving

Kerstwens 2015

Elstars Tiel Foto overzicht the pajama game mei 2014

Geen film, maar een mooi overzicht van foto's, gemaakt door Donald Schalk, van onze voorstellingen van The Pajama Game in mei 2014.

Reageren is niet mogelijk